Dermapen – Hoe zich te ontdoen van acnelittekens en pigmentvlekken

Dermapen – Hoe zich te ontdoen van acnelittekens en pigmentvlekken

De Dermapen is een nieuwe technologie voor de behandeling van acnelittekens in het gezicht. Het is het meest geavanceerde fractionele micronaaldapparaat op de markt. Deze procedure is snel, zacht en effectief bij het verzachten van littekens. Het apparaat bevordert ook een verhoogde opname van actuele producten. Een behandeling met DermaPen zal u helpen uw huidverzorgingsdoelen te bereiken, terwijl het ongemak minimaal is Elim Instituut. Het zal ook de huid verstevigen en liften, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

dermapen behandeling

De volledige gezichtsbehandeling met Dermapen is een snelle, effectieve manier om rimpels te verwijderen en andere huidproblemen te behandelen zonder het gebruik van lasers of agressieve chemicaliën. De behandeling is snel, gemakkelijk en pijnloos, waarbij de meeste patiënten een algehele verbetering van het uiterlijk van de huid melden. Er zijn minimaal vier tot zes sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Na vier tot zes behandelingen houden de resultaten tussen de twee en twaalf maanden aan. De minimale naalddiepte voor deze procedure is 0,25 mm.

De behandeling met Dermapen duurt meestal twee tot zes sessies, maar kan elk een uur duren. Als u ernstige rimpels heeft, kan de Dermapen-procedure meerdere behandelingen vereisen. De sessies moeten ongeveer vier weken uit elkaar liggen om de resultaten te behouden. Als u overweegt uw eerste behandeling te ondergaan, wilt u gedurende maximaal twee weken een lokale behandeling volgen. Hoewel de kosten relatief hoog zijn in vergelijking met andere methoden, is het de enige optie die een significante verandering garandeert.

Meer info over dit artikel: Elim Instituut